Perşembe, Temmuz 05, 2007
Pazar Arastirmalari Icin Yardimci Olabilecek Arkadaslar Araniyor

Hollanda'nin Groningen Universitesi ogrencileri ve akademisyenleri tarafindan hazirlanan International Study Project for Turkey adli bir proje ile pekcok buyuk Hollanda sirketleri icin Turkiye'de pazar ve olasi yatirim arastirmalari calismalari yurutulmesi planlaniyor. Calisma ayrica Turk sirketleri ile muhtemel bir is birligi ihtimalini de degerlendirmeyi amacliyor.
Bu amacla Kasim-Aralik 2007 aylari arasinda yaklasik 16 kisilik genelde universitenin ekonomi ve isletme ogrencilerinden olusan bir ekip firmalarla temasa gecmek uzere Turkiye'ye geliyor. Gecen hafta bu ekiple yaptigim gorusmede, Turkiye'de kendilerine yardimci olabilecek gonullu arkadaslari yanlarinda gormekten buyuk mutluluk duyacaklarini belirttiler. Ekip yaklasik 1 aylik sure boyunca Turkiye'nin buyuk sehirlerini gezerek buralardaki firmalarla gorusmeyi planliyorlar.
Yonetim bilimleriyle alakali, ozellikle pazarlama ve pazarlama arastirmalarina ilgi duyan arkadaslar gerek Turkiye'ye gelecek olan bu arkadaslara yardimci olmak, gerekse ekibin bir parcasi olarak calismalarda kisisel deneyimlerini gelistirmek ve firmalarla yakin temasa gecmek isterlerse benimle email yoluyla iletisime gecebilirler. ()

Etiketler:

 
Gonderen Cenk at 3:43 ÖS | Yazinin Linki |


0 Yorumlar: